Порядок затвердження титулів будов (об\’єктів) невиробничого призначення

Порядок затвердження титулів будов (об\’єктів) невиробничого призначення
 
     15. Титули адміністративних будівель, видовищних та спортивних споруд, будівництво яких розпочинається, загальною кошторисною вартістю 100 млн. гривень і більше затверджуються Кабінетом Міністрів України за поданням міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій-замовників, погодженим з Мінекономрозвитку та Мінрегіоном.
 
     На підставі обґрунтованого подання, погодженого з Мінекономрозвитку, Мінфіном та іншими заінтересованими центральними органами виконавчої влади, Кабінет Міністрів України може прийняти рішення щодо надання Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям права на затвердження титулів будов (об\’єктів), будівництво яких розпочинається, загальною кошторисною вартістю 100 млн. гривень і більше.
 
     16. Титули будов (об\’єктів), будівництво яких розпочинається, загальною кошторисною вартістю 100 млн. гривень і більше (крім будівель та споруд, зазначених у пункті 15), а саме: житла, комунального призначення, охорони навколишнього природного середовища, охорони здоров\’я, фізичної культури, науки, освіти, культури і мистецтва – затверджуються міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями за погодженням з Мінекономрозвитку.
 
     17. Якщо загальна кошторисна вартість будов (об\’єктів), зазначених у пунктах 15 та 16, становить від 30 до 100 млн. гривень, титули затверджуються міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями-замовниками, за погодженням з Мінекономрозвитку до 30 млн. гривень – керівниками підприємств державної власності за погодженням з органами вищого рівня, до сфери управління яких вони належать.
 
     17-1. Титули перехідних будов (об\’єктів) загальною кошторисною вартістю 30 млн. гривень і більше затверджуються міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями за погодженням з Мінекономрозвитку, а загальною кошторисною вартістю до 30 млн. гривень – керівниками державних підприємств за погодженням з органами, до сфери управління яких вони належать.
 
     18. Титули на будівництво адміністративних приміщень сільських та селищних рад затверджуються у порядку, встановленому обласними державними адміністраціями.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *