Порядок затвердження титулів будов (об\’єктів) виробничого призначення

Порядок затвердження титулів будов (об\’єктів) виробничого призначення
 
     10. Титули будов (об\’єктів), будівництво яких розпочинається, загальною кошторисною вартістю 100 млн. гривень і більше затверджуються Кабінетом Міністрів України за поданням міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій-замовників за погодженням з Мінекономрозвитку та Мінрегіоном.
 
     На підставі обґрунтованого подання, погодженого з Мінекономрозвитку, Мінфіном та іншими заінтересованими центральними органами виконавчої влади, Кабінет Міністрів України може прийняти рішення щодо надання Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям права на затвердження титулів будов (об\’єктів), будівництво яких розпочинається, загальною кошторисною вартістю 100 млн. гривень і більше. 
 
     11. Титули будов (об\’єктів), будівництво яких розпочинається, загальною кошторисною вартістю від 30 до 100 млн. гривень затверджуються міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями-замовниками за погодженням з Мінекономрозвитку.
 
     12. Титули будов (об\’єктів), будівництво яких розпочинається, загальною кошторисною вартістю до 30 млн. гривень затверджуються керівниками підприємств державної власності за погодженням з органами вищого рівня, до сфери управління яких вони належать.
 
     13. Титули для робіт, що розпочинаються з буріння свердловин, упорядкування нафтових і газових родовищ, промислів і дільниць, підключення їх до інженерних мереж діючих магістралей, гірничо-капітальних робіт, які підлягають виконанню на діючих шахтах, розрізах, рудниках, робіт з підготовки нових горизонтів на цих підприємствах, робіт з підготовки дільниць для видобутку торфу, робіт, які виконуються для забезпечення заготівлі, вивезення, сплаву і перевалки деревини, робіт з відновлення та охорони лісів, інших аналогічних підготовчих робіт загальною кошторисною вартістю 100 млн. гривень і більше затверджуються Кабінетом Міністрів України за поданням міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій-замовників за погодженням з Мінекономрозвитку. 
 
     Якщо загальна кошторисна вартість зазначених робіт становить менше 100 млн. гривень, титули затверджуються міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями-замовниками за погодженням з Мінекономрозвитку. 
 
     14. Титули перехідних будов (об\’єктів) загальною кошторисною вартістю 30 млн. гривень і більше затверджуються міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями за погодженням з Мінекономрозвитку, загальною кошторисною вартістю до 30 млн. гривень – керівниками підприємств державної власності за погодженням з органами вищого рівня, до сфери управління яких вони належать.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code