ІНСТРУКЦІЯ щодо порядку заповнення форми первинної облікової документації № 133-1/о

ЗАТВЕРДЖЕНО 
Наказ Міністерства 
охорони здоров’я України 
30.07.2012  № 578
Зареєстровано в Міністерстві 
юстиції України 
21 серпня 2012 р. 
за № 1409/21721
ІНСТРУКЦІЯ 
щодо порядку заповнення форми первинної облікової документації № 133-1/о \”Журнал реєстрації виданих медичних довідок про стан здоров’я особи, яка претендує на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування\”
1. Форма первинної облікової документації № 133-1/о \”Журнал реєстрації виданих медичних довідок про стан здоров’я особи, яка претендує на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування\” (далі – Журнал реєстрації), ведеться для реєстрації виданих форм первинної облікової документації № 133/о \”Медична довідка про стан здоров’я особи, яка претендує на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування\”.
2. Журнал реєстрації заповнюється уповноваженою особою, визначеною керівником закладу охорони здоров’я, який проводив медичний огляд особи, яка претендує на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.
У лівому верхньому куті Журналу реєстрації зазначаються найменування міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади, підприємства, установи, організації, у сфері управління якого (якої) перебуває заклад охорони здоров’я, найменування та місцезнаходження (поштова адреса) закладу охорони здоров’я, в якому заповнюється Журнал реєстрації, та ідентифікаційний код за ЄДРПОУ.
3. Графи Журналу реєстрації заповнюються чітко і повністю.
4. Журнал реєстрації ведеться в паперовому вигляді.
5. Сторінки Журналу реєстрації повинні бути пронумеровані, прошнуровані та скріплені печаткою закладу охорони здоров’я.
6. Строк зберігання Журналу реєстрації в закладі охорони здоров’я – 3 роки.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code