Діяльність готелів та ресторанів

Діяльність готелів та ресторанів

Цей розділ включає два види діяльності – надання місць для тимчасового, переважно короткотермінового, проживання та надання готових страв та напоїв (алкогольних та безалкогольних) для споживання на місці.

Ці види діяльності можуть здійснюватись окремими підприємствами у поєднанні. 

Окремо не класифікують торгівлю напоями у разі її поєднання з торгівлею стравами. Вони класифікуються разом у групі \”Діяльність ресторанів\”.

Місця для проживання у готелях, мотелях, туристичних базах або квартири для тимчасового, переважно короткотермінового, проживання можуть надаватися туристам, відрядженим та іншим особам. Деякі підприємства надають тільки помешкання, а інші разом з помешканням пропонують харчування та рекреативне знаряддя. Тип додаткових послуг може бути неоднаковий у різних одиниць.

Діяльність з надання певного меню страв для споживання на місці, незалежно від того, чи це традиційні ресторани, кафе, у тому числі із самообслуговуванням, або заклади, що пропонують страви на винос, постійні чи тимчасові лотки з продажу смаженої картоплі та подібні заклади зі столиками або без них. Вирішальним у класифікації є той факт, що пропонується їжа для споживання на місці, а не тип закладу, що їх пропонує.

Цей розділ не включає:

– приготування їжі, не призначеної для споживання на місці, або напівфабрикатів харчових продуктів, які не є стравою;

– торгівлю харчовими продуктами, що не виготовляються даною одиницею.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *