Порядок здійснення видатків на капітальне будівництво за рахунок державних капітальних вкладень

Порядок здійснення видатків на капітальне будівництво за рахунок державних капітальних вкладень
7. Органи Казначейства відповідно до встановленого Казначейством порядку здійснюють видатки на капітальне будівництво за рахунок державних капітальних вкладень.
8. Для здійснення видатків на капітальне будівництво за рахунок державних капітальних вкладень замовники подають до відповідних органів Казначейства за місцем розташування такі документи:
титул будови (об\’єкта) або титул перехідної будови (об\’єкта);
внутрішньобудівельний титул будови (об\’єкта);
титул на виконання проектно-вишукувальних робіт для будівництва;
договір підряду (контракт) з визначенням вартості будівництва, форм розрахунків за виконані роботи та майнової відповідальності за порушення умов договору підряду (контракту). У разі здійснення будівництва об\’єкта кількома генеральними підрядниками договір підряду (контракт) подається окремо щодо кожного виконавця, для перехідних об\’єктів – додатковий договір до договору підряду (контракту) на виконання робіт у поточному році;
наказ, рішення про затвердження проектно-кошторисної документації на чергу будівництва, пусковий комплекс або об\’єкт;
інші документи згідно з нормативно-правовими актами.
Дія цього пункту в частині подання титулу будови (об\’єкта) або титулу перехідної будови (об\’єкта), внутрішньобудівельного титулу будови (об\’єкта), титулу на виконання проектно-вишукувальних робіт для будівництва не поширюється на державне підприємство \”Національний спортивний комплекс \”Олімпійський\” для об\’єкта реконструкції існуючих та будівництва нових об\’єктів Національного спортивного комплексу \”Олімпійський\” по вул. Червоноармійській, 55, державне підприємство \”Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту \”Донецьк\” для об\’єктів реконструкції аеровокзального комплексу (будівництво нового термінала, включаючи паркінг та огорожу), реконструкції та будівництва штучних покриттів перонів, місць стоянок і руліжних доріжок у комунальному підприємстві \”Міжнародний аеропорт \”Донецьк\”, державне підприємство \”Дирекція з будівництва об\’єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові\” для об\’єкта будівництва стадіону по вул. Стрийській-Кільцевій дорозі в м. Львові та об\’єкта реконструкції аеродрому в державному підприємстві \”Міжнародний аеропорт \”Львів\” до затвердження уточнених проектів та титулів будов або титулів перехідної будови (об\’єкта) (у разі потреби), а також державне підприємство \”Макіїввугілля” для об’єкта реконструкції технологічного комплексу скіпового ствола № 1 шахти імені В.М. Бажанова до затвердження титулу будови на підставі затвердженого проекту.
9. Титули будов (об\’єктів) та внутрішньобудівельні титули будов (об\’єктів) складаються згідно з Порядком затвердження титулів будов (об\’єктів), будівництво яких здійснюється із залученням бюджетних коштів або коштів підприємств державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 8 вересня 1997 р. № 995 (Офіційний вісник України, 1997 р., число 37, с. 17).
Титули будов (об\’єктів) не надаються органам Казначейства, якщо:
будівництво об\’єктів розпочинається та закінчується протягом одного року;
об\’єкт перехідний і термін його будівництва закінчується в поточному році;
титул будови (об\’єкта) та внутрішньобудівельний титул будови (об\’єкта) затверджуються одним органом або керівником підприємства.
10. У разі подання замовником не всіх визначених у пункті 8 цього Порядку документів або їх невідповідності встановленим вимогам органи Казначейства не здійснюють видатки на капітальне будівництво і в семиденний термін повертають документи на доопрацювання.
11. У разі фінансування капітального будівництва за рахунок змішаних капітальних вкладень замовники подають документи згідно з пунктами 8 і 9 цього Порядку до відповідних органів Казначейства за наявності підтвердження всіх джерел фінансування.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code