Виробництво макаронних виробів

Цей підклас включає:
– виробництво макаронних виробів, локшини та інших подібних виробів, у тому числі з начинкою (пельменів, вареників тощо)

1544

15.86

15.86.0

Виробництво чаю та кави

Цей підклас включає:
– перероблення чайних листків, виробництво гранул, таблеток, плиток
– розфасування чаю в паковання масою не більше 3 кг для роздрібного продажу, включаючи аналогічні продукти, виготовлені з шипшини, іншої рослинної сировини (м\’яти, вербени, ромашки тощо)
– приготування суміші чаю чи мате
– виробництво кави в зернах чи меленої, розчинної, екстрактів та концентратів з кави
– вилучення кофеїну з кави, смаження зерен кави
– виробництво замінників кави
– виробництво інших напоїв з кави

Цей підклас не включає:
– виробництво трав\’яних настоянок для лікувальних цілей (див. 24.42)

1549x

15.87

15.87.0

Виробництво прянощів та приправ

Цей підклас включає:
– виробництво і фасування оброблених прянощів, спецій
– виробництво соусів (у тому числі майонезу), оцту, приправ, гірчиці (включаючи порошок) тощо

Цей підклас не включає:
– вирощування культур для виробництва прянощів (див. 01.13)
– добування та виробництво солі (див. 14.40)

1549x

15.88

15.88.0

Виробництво продуктів дитячого харчування та дієтичних продуктів

Цей підклас включає:
– виробництво продуктів харчування для немовлят та малюків за спеціальними формулами і технологіями, включаючи фруктові, овочеві, молочні, м\’ясні консерви та сухі молочні суміші
– виробництво продуктів, які використовуються для спеціальних дієт: продуктів за спеціальними формулами для низькокалорійного харчування; лікувальних дієтичних продуктів (включаючи харчові продукти без глютену зі зниженим вмістом солі і цукру або без солі і цукру); продуктів харчування для осіб, які мають велике фізичне навантаження, особливо для спортсменів; продуктів харчування для осіб, які страждають від порушення метаболізму вуглеводнів (діабетиків)

1549x

15.89

15.89.0

Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань

Цей підклас включає:
– виробництво заготовок для супів та бульйонів (порошкоподібних, кубиків тощо)
– виробництво дріжджів (включаючи кормові), яєчного порошку
– виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо
– виробництво екстрактів рослинних та згущувачів харчових тощо
– виробництво фруктових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв

– виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше 25 %

Цей підклас не включає:
– виробництво маргарину та аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не більше 25 % (див. 15.43)

1549

15.9

Виробництво напоїв

155

15.91

15.91.0

Виробництво дистильованих алкогольних напоїв

Цей підклас включає:
– виробництво дистильованих алкогольних напоїв, готових до уживання: горілки, лікерів, коньяку, бренді, джину тощо

– виробництво етилового спирту не денатурованого з вмістом спирту менше 80 об. %

Цей підклас не включає:
– виробництво недистильованих алкогольних напоїв (див. 15.92, 15.93, 15.94)
– розлив у пляшки без додаткового перероблення купованих алкогольних напоїв (див. 51.34)

1551x

15.92

15.92.0

Виробництво етилового спирту із зброджуваних продуктів

Цей підклас включає:
– виробництво етилового спирту неденатурованого та денатурованого зі зброджуваних продуктів з вмістом спирту більше 80 об. %

1551x

15.93

15.93.0

Виробництво виноградних вин

Цей підклас включає:
– виробництво виноградних вин: столових вин та високоякісних вин певних районів
– виробництво ігристих вин
– виробництво виноградного сусла

Цей підклас включає також:
– виробництво безалкогольних або слабоалкогольних вин

Цей підклас не включає:

– вирощування винограду (див. 01.13)
– розливу пляшки та пакування без перероблення (витримки) вина (див. 51.34)
– розлив у пляшки та пакування за винагороду, або на договірній основі (див. 74.82)

Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code