Перереєстрація об\’єднання та внесення змін до його статуту

Перереєстрація об\’єднання та внесення змін до його статуту
 
     12. Об\’єднання у разі зміни назви зобов\’язане протягом місяця після прийняття рішення про це подати документи для перереєстрації.
 
     Перереєстрація об\’єднання проводиться в порядку, встановленому для його державної реєстрації (за винятком підпунктів 4-6 пункту 3 цього Порядку).
 
     13. Орган державної реєстрації протягом п\’яти робочих днів після перереєстрації об\’єднання подає копії реєстраційної картки з внесеними змінами до органів державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду та фондів загальнообов\’язкового державного соціального страхування.
 
     У разі перереєстрації об\’єднання оригінали раніше виданого свідоцтва про державну реєстрацію об\’єднання та його статуту повертаються до органу державної реєстрації.
 
     14. Зміни до статуту об\’єднання підлягають державній реєстрації протягом п\’яти робочих днів після надходження відповідної інформації до органу державної реєстрації.
 
     Зміни до статуту оформляються у вигляді окремих додатків або шляхом викладення його у новій редакції з додержанням вимог, визначених цим Порядком. На титульному аркуші оригіналу статуту робиться відмітка про внесення змін, а на титульних аркушах додатків до статуту – про те, що зазначені документи є невід\’ємною частиною оригіналу. У разі викладення статуту у новій реакції на титульному аркуші робиться відповідна відмітка.
 
     15. Орган державної реєстрації протягом п\’яти робочих днів після державної реєстрації змін до статуту подає копії реєстраційної картки з відміткою про державну реєстрацію внесених змін до органів державної статистики та у разі потреби – до органів державної податкової служби, Пенсійного фонду та фондів загальнообов\’язкового державного соціального страхування.
 
Видача дубліката свідоцтва про державну реєстрацію
об\’єднання
 
     16. У разі втрати (знищення) свідоцтва про державну реєстрацію об\’єднанню видається його дублікат.
 
     17. Для одержання дубліката свідоцтва про державну реєстрацію об\’єднання до органу державної реєстрації подаються:
 
     заява про видачу дубліката;
 
     підтвердження про опублікування в друкованих засобах масової інформації оголошення про визнання втраченого свідоцтва недійсним.
 
     Орган державної реєстрації протягом п\’яти робочих днів після надходження заяви видає дублікат свідоцтва про державну реєстрацію об\’єднання.
 
     18. У разі втрати (знищення) оригіналу статуту об\’єднання заявник може звернутися до органу державної реєстрації з проханням про видачу копії статуту, що зберігається у цьому органі.
 

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *