Відділ підготовки розпорядчих документів в режимі єдиного вікна

Відділ підготовки розпорядчих документів в режимі єдиного вікна управління дозвільної документації та організаційно-правових питань протягом 14 робочих днів узагальнює матеріали та готує проект відповідного розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) або дозвіл Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). У разі відсутності необхідних матеріалів для підготовки відповідних дозволів (проектів розпоряджень)  ґрунтовну відповідь та роз’яснення щодо подальшого опрацювання питання.

Підготовлений проект розпорядження, або дозвіл до подання на підпис заступнику начальника Головного управління протягом 10 робочих днів погоджується із структурними підрозділами:

— Управлінням розвитку міста;

— Управлінням інженерного обладнання і підготовки території;

— Відділом з юридичних питань.

Подання проекту розпорядження підписується начальником відділу з юридичних питань та заступником начальника Головного управління. Дозвіл на перепланування квартир та нежилих приміщень, а також на встановлення антен стільникового (мобільного) зв’язку підписується заступником начальника Головного управління.

Після підписання подання проекту розпорядження заступником начальника Головного управління, він реєструється та відповідно до Регламенту виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації), затвердженого розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 29.01.2002 № 1970, направляється до управління організаційно-аналітичного та правового забезпечення діяльності Київського міського голови.

Після підписання відповідного дозволу заступником начальника Головного управління, він реєструється та видається замовнику.

Після підписання розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) або дозволу Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, відповідні матеріали зберігаються у відділі підготовки розпорядчих документів в режимі єдиного вікна управління дозвільної документації та організаційно-правових питань.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code