Спорядження та обслуговування поїздів і передавальних составів

Спорядження та обслуговування поїздів і передавальних составів
 
     1. Локомотиви та спеціальний самохідний рухомий склад повинні бути забезпечені переносними радіостанціями КХ-, УКХ-діапазонів, засобами пожежогасіння, необхідними сигнальними приладами, інструментами, гальмовими башмаками.
 
     2. Локомотиви та спеціальний самохідний рухомий склад мають бути забезпечені приладами відповідно до переліку, встановленого Міністерством транспорту та зв\’язку України.
 
     3. Поїзди, передавальні состави та спеціальний самохідний рухомий склад обслуговуються локомотивною бригадою або локомотивною бригадою та складачем.
 
     4. Порядок і перелік дільниць обертання поїздів, передавальних составів та спеціального самохідного рухомого складу без супроводження їх складачем поїздів установлюються керівником підприємства або структурного підрозділу, у підпорядкуванні яких перебувають локомотивні бригади, й указуються в Інструкції з організації руху або ТРА станції.
 
     5. Проїзд на локомотиві дозволяється складальній бригаді. Проїзд інших працівників у кабіні локомотива, виходячи із місцевих умов, допускається за переліком і в порядку, встановленими керівником підприємства та вказаними в Інструкції з організації руху або ТРА станції, але одночасно не більше трьох осіб, які не входять до складу локомотивної бригади.
 
     6. Керівництво переміщенням господарських поїздів на перегоні здійснюється керівником робіт або уповноваженою ним особою.
 
     7. Діючі локомотиви ставляться в голові поїзда або передавального состава та управляються машиністом з кабіни. У разі потреби дозволяється постановка локомотива у хвості та в середині поїзда або передавального состава. Місце постановки діючих локомотивів у поїздах або передавальних составах та рух заднім ходом вказується в Інструкції з організації руху або ТРА станції.
 
     8. Локомотиви і спеціальний самохідний рухомий склад, що відправляються в недіючому стані, мають бути підготовлені до постановки в поїзди або передавальні состави.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code