Архітектор у Києві Олег Прокопенко

Виробництво м\’ясних продуктів

Цей підклас включає:
– виробництво сушених, солених, копчених м\’ясних продуктів
– виробництво ковбасних виробів: ковбас напівкопчених, твердокопчених, сирокопчених, сиров\’ялених; ковбас варених, кров\’яних, ліверних, паштетних, сосисок, сардельок; паштетів, м\’яса у желе, рулетів, окороків тощо
– виробництво екстрактів і соків з м\’яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних
– виробництво м\’ясо-рослинних та сало-бобових консервів
– виробництво м\’ясного борошна та м\’ясних субпродуктів, не придатних для харчування людей
– виробництво готових м\’ясних страв, консервів та напівфабрикатів

1511x

15.2

Виробництво рибних продуктів

152

15.20

15.20.0

Виробництво рибних продуктів

Цей підклас включає:
– перероблення і консервування риби, ракоподібних та молюсків: заморожування, сушіння, копчення, соління, вимочування в розсолі, консервування тощо
– виробництво охолодженого рибного філе
– виробництво продуктів з риби, ракоподібних, молюсків: вареної риби, рибного філе, ікри, штучної ікри тощо
– виробництво рибного борошна для годування тварин
– виробництво готових страв з риби та напівфабрикатів

Цей підклас включає також:
– діяльність суден (плавучих рибозаводів), які займаються виключно переробленням та консервуванням риби та морепродуктів

Цей підклас не включає:
– діяльність суден та набережних рибзаводів, які займаються одночасно ловлею риби, її переробленням і консервуванням (див. 05.01)
– одержування свіжої та охолодженої риби в кусках з кістками або цілої (див. 05.01)
– виробництво риб\’ячого жиру та масел з морських ссавців (див. 15.41)
– виробництво рибних супів (див. 15.89)

1512

15.3

Перероблення та консервування овочів та фруктів

1513

15.31

15.31.0

Перероблення та консервування картоплі

Цей підклас включає:
– виробництво виробів з мороженої картоплі
– виробництво сухого картопляного пюре
– виробництво закусочних продуктів з картоплі
– виробництво картопляних чіпсів
– виробництво борошна з картоплі
– промислове очищення (механічне) картоплі

Цей підклас не включає:
– виробництво продуктів з картоплі для немовлят та малюків (див. 15.88)

1513x

15.32

15.32.0

Виробництво фруктових та овочевих соків

Цей підклас включає також:
– виробництво соків натуральних, купажованих та концентрованих
– виробництво нектарів

Цей підклас не включає:
– виробництво фруктових та овочевих соків для немовлят та малюків (див. 15.88)
– виробництво фруктових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв (див. 15.89)
– виробництво рослинних соків та екстрактів (див. 15.89)
– виробництво фруктових напоїв (див. 15.98)

1513x

15.33

15.33.0

Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань

Цей підклас включає:
– консервування фруктів, горіхів та овочів, в т. ч. грибів: заморожування, квашення та соління, сушіння, сублімацію, консервування в герметичній тарі тощо
– виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
– розроблення нових рецептів харчових продуктів з овочів та фруктів
– виготовлення варення, джему, повидла, желе, мармеладу, конфітюрів тощо

Цей підклас не включає:
– виробництво м\’ясо-рослинних та сало-бобових консервів (див. 15.13)
– виробництво борошна із бобових культур (див. 15.61)
– виробництво глазурованих фруктів (див. 15.84)
– виробництво консервів для малюків (див. 15.88)

1513x

15.4

Виробництво олії та тваринних жирів

Клас 15.41 включає виробництво неочищеної олії та жирів, що не були змінені хімічними методами.

Клас 15.42 включає виробництво олії та жирів рафінованих та їх фракцій, частково або повністю гідрогенізованих, етерифікованих, реетерифікованих чи елаїдинізованих.

Exit mobile version