Водопровід та каналізація

Розділ виконано на
основі:

-архітектурно-планувальних рішень;

-технічних умов на водопостачання;

-технічних умов на каналізування;

– діючих будівельних
норм СНиП 2.04.02-84 «Водоснабжение. Наружные сети и сооружения», СНиП
2.04.03-84 «Канализация. Наружные сети и сооружения», СНиП 2.04.01-85 «Внутренний
водопровод и канализация зданий».

Вихідні дані:

Проектні
приміщення складається: з приміщень мийки.

Холодна
вода, що подається до будівлі на господарчо-побутові потреби, відповідає ДСанПіН
2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання
людиною», затверджені наказом Міністерства охорони здоров\’я України 12.05.2010
№ 400, зареєстровані в Міністерстві юстиції України 1 липня 2010 року за №
452/17747.

Температура
води в системі гарячого водопостачання прийнята 55°.

Необхідний натиск в системі водопостачання:

– мінімальний вільний
натиск у санітарного приладу – 3 м вод. ст.;

– гідростатичний натиск
в системі господарчо-питного водопостачання на позначці найбільш низько
розташованого санітарного приладу – не більше 60 м;

– гідростатичний натиск
в системі протипожежного водопроводу на позначці найбільш низько розташованого
пожежного крану – не більше 90 м;

– вільний натиск у
внутрішніх пожежних кранів в 50 мм з діаметром сприску наконечника пожежного
стовбуру 16 мм и довжиною рукава 20 м (табл. 3 СНиП 2.04.01-85) та витратах 2,5
л/с (1 струмінь), складає – 10,0 м.

Внутрішній водопровід
та каналізація

Проектовані
приміщення передбачено обладнати системами:

– об\’єднаною
системою господарчо-питного водопостачання (протипожежний водопровід присутній);

– побутової каналізації;

– технологічної каналізації.

Система холодного
водопостачання

Проектом
передбачається об’єднана система господарчо-питного та протипожежного
водопроводу.

Витрати
води на господарчо-побутові потреби мийки складають:

0,36 м3
на добу, 0,069 м3/год., 0.02 л/с.

Розрахункові
витрати води наведені в таблиці водоспоживання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *