Продаж майна, що залишилось після задоволення вимог кредиторів державного підприємства, визнаного банкрутом за рішенням господарського суду

Продаж майна, що залишилось після задоволення вимог кредиторів державного підприємства, визнаного банкрутом за рішенням господарського суду
10.1. За рішенням ліквідаційної комісії (ліквідатора) до державного органу приватизації для подальшої приватизації передається за актом приймання-передачі перелік майна, що залишилось після задоволення вимог кредиторів державного підприємства, визнаного банкрутом за рішенням господарського суду (додаток 1).
10.2. Акт приймання-передачі підписується головою ліквідаційної комісії (ліквідатором), який призначається судом, та представником відповідного державного органу приватизації.
10.3. Продаж майна, що залишилось після задоволення вимог кредиторів державного підприємства, визнаного банкрутом за рішенням господарського суду, здійснюється виключно на аукціонах.
10.4. До підписання договору купівлі-продажу майна контроль за збереженням майна здійснює ліквідаційна комісія.
ХІ. Повторний продаж об’єктів малої приватизації на аукціоні, конкурсі
11.1. У разі коли аукціон, конкурс не відбулися, об’єкт може бути запропонований до повторного продажу на аукціоні, конкурсі.
11.2. Повторний аукціон, конкурс проводяться відповідно до вимог цього Порядку.
ХІІ. Укладення договору купівлі-продажу, підписання акта передачі
12.1. За результатом проведених аукціонів (у тому числі за методом зниження ціни, без оголошення ціни), конкурсів, викупу між державним органом приватизації та покупцем укладається договір купівлі-продажу, який підлягає нотаріальному посвідченню та у випадках, передбачених законом, державній реєстрації.
12.2. Договір купівлі-продажу об’єкта разом із земельною ділянкою укладається з урахуванням вимог Земельного кодексу України.
12.3. Договір купівлі-продажу є підставою для сплати покупцем коштів за придбаний об’єкт.
12.4. Інформація про ціну продажу та переможця аукціону або конкурсу публікується в офіційному друкованому виданні державного органу приватизації, на веб-сайті Фонду.
12.5. У триденний строк після сплати в повному обсязі ціни продажу об’єкта уповноважений представник державного органу приватизації і новий власник підписують акт передачі державного майна (додаток 2).
12.6. Приватизація об’єкта вважається завершеною з дня підписання акта передачі приватизованого об’єкта та у п’ятиденний строк оформляється наказом відповідного державного органу приватизації.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code