Стройпаспорт – Эскиз намерений застройки в Киеве

Стройпаспорт – Эскиз намерений застройки в Киеве (детальнее см. в разделе Связь!)

 

Срок разработки эскиза намерений застройки 1-2 недели, срок получения строительного паспорта на практике до 1 месяца.

Важным моментом для положительного результата при получении стройпаспорта это отсутствие конфликтов с соседями и совладельцами недвижимого имущества.

 

Для получения стройпаспорта необходимо заказывать у моих коллег топосъемку участка М 1:500.

 

Штраф Инспекции за строительство индивидуального жилого дома без стройпаспорта и уведомления примерно 6 000 грн. в месяц.

 

Заказчик получает альбом эскиза намерений с текстовой, графической и расчетной частью, фотофиксацией. Титульный лист альбома скрепляется печатью архитектора и его подписью.


Разрабатывается (відповідно до наказу Мінрегіону України від 05.07.2011  № 103 \”Про затвердження Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки\”) для получения разрешительных документов, таких как:

розміщення і будівництва індивідуального (садибного) житлового будинку,  садового,  дачного будинку не вище двох поверхів  (без урахування  мансардного  поверху) з площею до  300 квадратних метрів,  господарських будівель і споруд,  гаражів,  елементів інженерного захисту, благоустрою та озеленення земельної ділянки. 

Является неким заменителем градостроительных условий и ограничений, которые необходимо получить для более значемых объектов: реконструкции, проектов объектов жилых и общественных зданий… 

До якого входять:

 

 

заява на видачу будівельного паспорта зі згодою замовника на обробку персональних даних за формою, наведеною у додатку 1 до цього Порядку;
засвідчена в установленому порядку копія документа, що засвідчує право власності або користування земельною ділянкою, або договір суперфіцію;

ескізні наміри забудови (місце розташування будівель та споруд на земельній ділянці, відстані до меж сусідніх земельних ділянок та розташованих на них об’єктів, інженерних мереж і споруд, фасади та плани поверхів об’єктів із зазначенням габаритних розмірів, перелік систем інженерного забезпечення, у тому числі автономного, що плануються до застосування, тощо).
проект будівництва (за наявності);
засвідчена в установленому порядку згода співвласників земельної ділянки (житлового будинку) на забудову.

 

 

 

У схемі забудови земельної ділянки визначається місце розташування запланованих об\’єктів будівництва, червоні лінії, лінії регулювання забудови, під\’їзди до будівель і споруд, відстань від об\’єкта будівництва до вулиць (доріг), мінімальні відстані від об\’єкта будівництва до меж земельної ділянки, а також будівель і споруд, розташованих на суміжних земельних ділянках, місця підключення до інженерних мереж (за наявності).

 

 

 

Технічні умови щодо інженерного забезпечення отримуються замовником самостійно.

Поиск рационального размещения здания на земельном участке по ДБН 360-92**.



Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code