План благоустрою території

План благоустрою території викону ють на підставі креслення розпланування без зазначення координаційних осей, координат та розмірних прив\’язок, абсолютних відміток будівель, споруд.

На зображеннях автомобільних шляхів та залізничних колій, при необхідності, вказують тільки координати або прив\’язки їх осей.

На плані благоустрою території нано сять та вказують:

а) тротуари, доріжки та їх ширину;

б) майданчики різного призначення та їх розміри;

в) малі архітектурні форми та переносні вироби майданчиків для відпочинку;

г) дерева, чагарники, квітники, газони.

Елементи благоустрою прив\’язують до зовнішніх граней стін будівель, споруд, «червоних» ліній, автомобільних шляхів або залізничних колій.

Для рядової посадки дерев та чагарників наводять розмірну прив\’язку ряду.

При складній конфігурації доріжок, при розташуванні дерев та чагарників віль ними групами допускається замість розмірної прив\’язки наносити на ділянках їх розташу вання допоміжну сітку квадратів зі сторонами, що дорівнюють 5-10 м, з прив\’язкою її до будівельної геодезичної сітки, базису розпла нування, будівель, споруд, автомобільних шляхів та залізничних колій.

Елементам благоустрою присвоюють позиційні позначки. Позиційні позначки малих архітектурних форм та переносних виробів вказують на лінії-виносці у колах діаметром 6 мм. Позначку елементів озеленен ня вказують на лінії-виносці у колах діаметром 8-12 мм у вигляді дробу: у чисельнику – позиційна позначка породи або виду насад ження, у знаменнику – їх кількість або площа (для квітників).

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code