Утримання місць розміщення РЗ на об’єктах благоустрою

Утримання місць розміщення РЗ на об’єктах благоустрою здійснюється самостійно розповсюджувачами зовнішньої реклами або на підставі договорів з власниками (балансоутримувачами) цих місць.
При цьому тарифи комунальних підприємств за надання ними послуг з благоустрою та утримання місць (для розміщення РЗ), що перебувають у комунальній власності територіальної гомади м. Києва, попередньо погоджуються з Головним управлінням з питань цінової політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та не можуть перевищувати (з розрахунку на одне місце) граничного розміру, що дорівнює трьом неоподатковуваним мінімумам доходів громадян, помножений на коефіцієнт зони розташування РЗ, що встановлюється відповідним розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією).
15.16. Плата розраховується згідно з відповідним розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та не включає в себе податок на додану вартість, який обчислюється додатково відповідно до вимог чинного законодавства.
15.17. Розмір плати не може встановлюватися залежно від змісту реклами.
16. Скасування дії дозволу
16.1. Дозвіл скасовується на підставі відповідного розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) до закінчення строку його дії:
16.1.1. за письмовою заявою розповсюджувача зовнішньої реклами;
16.1.2. у разі невикористання місця розташування рекламного засобу безперервно протягом шести місяців;
16.1.3. у разі не переоформлення дозволу у встановленому порядку.
16.2. Робочий орган протягом п’яти робочих днів з дня виникнення підстав для скасування дозволу подає відповідний проект розпорядження до виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
16.3. Виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) протягом п’яти робочих днів з дати одержання проекту розпорядження приймає відповідне рішення.
16.4. Рішення про скасування дозволу фіксується у журналі реєстрації, про що робочий орган письмово інформує розповсюджувача зовнішньої реклами у п’ятиденний строк з дати видання розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
16.5. Рішення про скасування дозволу може бути оскаржене у порядку, встановленому законодавством.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code