Укладання з переможцем інвестиційного договору та окремі його умови:

 Укладання з переможцем інвестиційного договору та окремі його умови:
2.1.        Переможець конкурсу-інвестор визначається рішенням постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів (далі – Комісія) та затверджується розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
2.2.        Замовник реалізації проекту та підготовчих робіт для проведення конкурсу – комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство» (далі – Замовник).
2.3.        Замовник забезпечує отримання ним правовстановлюючих документів на право користування земельною ділянкою, необхідною для реалізації інвестиційного проекту.
2.4.        Замовник забезпечує вирішення майново-правових питань.
2.5.        Будівництво Об’єкту інвестування відбувається відповідно до укладеного інвестиційного договору між Інвестором, Замовником та Організатором конкурсу (а також інших пов’язаних договорів/угод, які укладаються між Замовником та Інвестором, у разі необхідності). Умовами інвестиційного договору, в межах чинного законодавства України, може передбачатись делегування частини прав та обов’язків Замовника Інвестору.
2.6.        Термін реалізації інвестиційного проекту повинен бути не більше нормативного, що визначається проектною документацією.
2.7.         Інвестор (переможець конкурсу) зобов’язується розробити, погодити та затвердити у встановленому порядку проектну документацію не пізніше ніж через 6 (шість) місяців з дня отримання Замовником правовстановлюючих документів на земельну ділянку. При проектуванні урахувати в тому числі вимоги законодавства у сфері охорони культурної спадини.
2.8.        На підставі затвердженої проектної документації протягом 60 (шістдесяти) днів з моменту її затвердження сторони договору визначають графік фінансування та реалізації проекту шляхом підписання додаткової угоди до інвестиційного договору, яка буде його невід’ємною частиною.
2.9.        Інженерні мережі, які належать до комунальної власності територіальної громади м. Києва і потрапляють в зону будівництва об’єкту, у разі необхідності в установленому порядку демонтуються і за кошти інвестора створюються нові, необхідні для функціонування об’єкту інвестування та які в подальшому передаються до комунальної власності територіальної громади м. Києва у встановленому порядку.
2.10.    Після належного виконання та введення об’єкту інвестування в експлуатацію Інвестор в установленому порядку оформляє на нього право власності, крім інженерних мереж, які після закінчення будівельних робіт передаються та зараховуються до власності територіальної громади міста Києва, як це передбачено п. 2.9.
2.11.    Після виконання Інвестором умов інвестиційного договору, введення в експлуатацію і оформлення права власності на Об’єкт інвестування Інвестор зобов’язується у встановленому законодавством порядку вчинити всі необхідні дії щодо переоформлення права користування/власності на земельну ділянку, а Замовник, у разі виконання Інвестором всіх умов інвестиційного договору, у встановленому порядку надає згоду на таке оформлення.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code