Організація технічної роботи

Організація технічної роботи
 
     1. На кожну під\’їзну колію відповідно до вимог Правил обслуговування залізничних під\’їзних колій ( z0875-00 ), затверджених наказом Міністерства транспорту України від 21.11.2000 N 644 ( z0861-00 ), зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 24.11.2000 за N 875/5096 (далі – Правила обслуговування залізничних під\’їзних колій), складається Інструкція про порядок обслуговування і організації руху на під\’їзній колії (далі – Інструкція з організації руху), яка затверджується залізницею.
 
     2. Інструкція з організації руху відповідно до Правил обслуговування залізничних під\’їзних колій ( z0875-00 ) вміщує необхідні дані для організації руху на під\’їзній колії, визначає порядок використання технічних засобів, що регламентує безперешкодне проведення маневрової роботи, приймання і відправлення поїздів.
 
     3. Для станцій підприємств МПЗТ, що працюють за кодом Єдиної системи кодування роздільних пунктів залізниць України, відповідно до вимог ПТЕ залізниць України ( z0050-97 ) складається ТРА станції, який погоджується з начальником дирекції залізничних перевезень залізниці та затверджується керівником підприємства.
 
     4. Порядок, що встановлюється ТРА станції або Інструкцією з організації руху, є обов\’язковим для усіх працівників структурних підрозділів підприємств МПЗТ, а також для організацій, що обслуговуються і мають право виїзду на залізничні колії міжгалузевого промислового залізничного транспорту.
 
     5. До ТРА станції або Інструкції з організації руху додаються масштабний або схематичний план станції, інструкція про порядок користування пристроями СЦБ і зв\’язку, місцеві інструкції організацій, що обслуговуються, інструкції про порядок виконання маневрових робіт скороченими бригадами.
 
     6. Копії Інструкції з організації руху і ТРА станції або витяги з них, завірені керівником підприємства або структурного підрозділу, повинні зберігатися в приміщеннях чергового по станції, диспетчера, начальника зміни, чергових по парках, постів електричної централізації, стрілочних постів, чергового по локомотивному та вагонному депо та оглядачів вагонів, а також працівників підприємств та організацій, що обслуговуються, робота яких пов\’язана з рухом передавальних составів, поїздів і маневровою роботою. Витяги повинні мати тільки ті відомості, які необхідні для відповідних працівників.
 
     7. Форма Інструкції з організації руху і ТРА станції, інструкція щодо їх складання, а також перелік додатків до них установлюються керівником підприємства.

Без категорії

admin

Architect PhD Kyiv in Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code