Конт.:

Олег Прокопенко

Кандидат наук, архитектор в Киеве Tel, Viber +38 063 608 7812


Архитектурное проектирование зданий
0310 12

Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості

Олег Прокопенко - кандидат наук, архитектор в Киеве, дизайн-проекты. Веб, медиа, IT и программирование. Получение стройпаспорта, градусловий! Анализ земельных участков под застройку с разработкой архитектурной концепции. Опыт государственной службы в центральном органе гос. исп. власти.

Автор: Oleg | Раздел: --- | Просмотров: 5 377 Цей підклас включає:
- перероблення зерна: виробництво борошна, круп та гранул із зернових культур
- оброблення рису: виробництво обрушеного, шліфованого, полірованого, глазурованого, пропареного рису; виробництво рисового борошна
- виробництво борошна з бобових культур, включаючи сушені, коренеплодів та бульбоплодів, споживних горіхів
- виробництво лущеного, полірованого (цілого чи колотого) гороху
- виробництво продуктів з зерна для сніданків (геркулесу, корнфлексів тощо)
- виробництво борошнистих сумішей для випікання хліба, тістечок, тортів, млинців
- отримання висівок та інших відходів від перероблення зернових культур

Цей підклас не включає:

- виробництво сушеного, лущеного, неполірованого гороху (див. 01.11)
- виробництво борошна з картоплі (див. 15.31)
- вологий помел кукурудзи (див. 15.62)

1531x

15.62

15.62.0

Виробництво крохмалю та крохмальних продуктів

Цей підклас включає:
- виробництво крохмалю з картоплі, рису, кукурудзи та інших видів сировини
- вологий помел кукурудзи
- виробництво глюкози, глюкозного сиропу, мальтози, глютену (клейковини), карамельного кульору, фруктози та сиропу з фруктози
- виробництво штучного меду
- виробництво кукурудзяної олії

Цей підклас не включає:
- виробництво лактози (див. 15.51)

1532

15.7



Виробництво готових кормів для тварин

1533

15.71

15.71.0

Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах

Цей підклас включає:
- виробництво готових кормів, включаючи кормові добавки, підготування незбалансованих (однорідних) кормів

Цей підклас не включає:
- виробництво рибного борошна для годування тварин (див. 15.20)
- одержування макухи з олійних культур (див. 15.41)
- виробництво кормових дріжджів (див. 15.89)

1533x

15.72

15.72.0

Виробництво готових кормів для домашніх тварин

Цей підклас включає:
- виробництво готових кормів для домашніх тварин, включаючи спеціальні консерви

1533x

15.8



Виробництво інших харчових продуктів

154

15.81

15.81.0

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів

Цей підклас включає:
- виробництво хліба та хлібобулочних виробів
- виробництво борошняних кондитерських виробів нетривалого зберігання: свіжих пирогів, тістечок, тортів тощо

Цей підклас не включає:
- виробництво сухарів, печива, соломки, інших "сухих" хлібопродуктів та пирогів, тістечок тривалого зберігання (див. 15.82)
- виробництво макаронних виробів, локшини та інших подібних виробів, у тому числі з начинкою (див. 15.85)
- послуги ресторанів, кафе тощо з виготовлення хліба та хлібобулочних виробів (див. 55.30)

1541x

15.82

15.82.0

Виробництво сухарів, печива, пирогів і тістечок тривалого зберігання

Цей підклас включає:
- виробництво сухарів, печива, соломки, вафель, пряників, бубликів, сушки та інших "сухих" хлібобулочних виробів
- виробництво борошняних кондитерських виробів тривалого зберігання: тортів, тістечок тощо
- виробництво різних закусочних продуктів солодких або солоних

Цей підклас не включає:
- виробництво борошняних кондитерських виробів нетривалого зберігання (див. 15.81)

1541x

15.83

15.83.0

Виробництво цукру

Цей підклас включає:
- виробництво (включаючи рафінацію) цукру з цукрового буряку та тростини
- отримання жому, меляси та інших відходів цукроваріння
- виробництво сахарози

Цей підклас не включає:
- виробництво глюкози, глюкозного сиропу, мальтози тощо (див. 15.62)

1542

15.84

15.84.0

Виробництво какао, шоколаду та цукристих кондитерських виробів

Цей підклас включає:
- виробництво какао у вигляді порошку, масла, жиру, пасти
- виробництво шоколаду та шоколадних кондитерських виробів
- виробництво драже та таблеток
- виробництво цукристих кондитерських виробів
- виробництво жувальної гумки
- виробництво халви, глазурованих фруктів та горіхів

Цей підклас не включає:
- виробництво сахарози (див. 15.83)

 



Комментарии по данной теме: Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості

 

Порядок видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки затверджений наказом Мінрегіону України від 05.07.2011 № 103 та діє в редакції наказу Мінрегіону України від 25.02.2013 № 66. Будівельний паспорт забудови земельної ділянки визначає комплекс містобудівних та архітектурних вимог до розміщення і будівництва індивідуального (садибного) житлового, садового, дачного будинку не вище двох поверхів (без урахування мансардного) з площею до 300 кв.м., господарських будівель, споруд, гаражів, елементів інженерного захисту, благоустрою та озеленення на земельній ділянці. Порядок розроблення проектної документації на будівництво об'єктів затверджено наказом Мінрегіону України від 16.05.2011 № 45. Порядок надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст затверджено наказом Мінрегіону України від 07.07.2011 № 109. Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 466. Питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 461. Прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, прибудов до них, громадянських будинків та будівель і споруд сільськогосподарського призначення 1 та 2 категорії складності, які збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт, і проведення технічного обстеження їх будівельних конструкцій та інженерних мереж відбувається відповідно до наказу Мінрегіону України від 19.03.2013 № 95, зареєстрованого в Мін'юсті України 15 квітня 2013 року за № 612/23144.

Олег Викторович - кандидат наук, сертифицированный архитектор. Районы Киева: Голосеевский, Святошинский, Соломенский, Оболонский, Подольский, Печерский, Шевченковский, Дарницкий, Днепровский, Деснянский. Районы Киевской области: Барышевский, Белоцерковский, Богуславский, Бориспольский, Бородянский, Броварский, Васильковский, Володарский, Вышгородский, Згуровский, Иванковский, Кагарлыкский, Киево-Святошинский, Макаровский, Мироновский, Обуховский, Переяслав-Хмельницкий, Полесский, Ракитнянский, Сквирский, Ставищенский, Таращанский, Тетиевский, Фастовский, Яготинский.